Jon Dahl bliver cheftræner i Roda
Illustration
Generelle

Jon Dahl bliver cheftræner i Roda

Jon Dahl Tomasson skal være cheftræner i Æresdivisionen. Roda har netop ansat danskeren på en kontrakt gældende frem til 2017.

Danske Jon Dahl Tomasson tager nu endnu et skridt i sin trænerkarriere. Den tidligere landsholdsspiller har i de seneste år været i Excelsior – først som assistent og siden som cheftræner – men i dag tager han et skridt opad, for han er netop blevet præsenteret som cheftræner i Æresdivisionsklubben Roda.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at Tomasson har fået en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2017. Selv om Tomasson kun har godt et års erfaring som cheftræner, så ved de i Roda allerede meget om danskerens evner. Den nye træner kender nemlig i forvejen Rodas tekniske direktør Leon Vlemmings, som tidligere har været Tomassons chef i Excelsior.

- Det er en ung træner med masser af erfaring fra sin tid som aktiv spiller. Jeg kender ham også som en meget talentfuld, passioneret og engageret træner, som vi tror passer perfekt på vores profil, siger Vlemmings.

Roda ligger netop nu placeret lige over stregen i den hollandske liga, så der venter en stor opgave for Tomasson. 37-årige Jon Dahl bliver i øvrigt den yngste træner i den Æresdivisionen.