Krøldrup: Takkede nej til Arsenal
Illustration
Generelle

Krøldrup: Takkede nej til Arsenal

Tipsbladet.dk har indgået samarbejde med Danskerdong.dk og bringer fremover historier og podcasts fra mediet, der fokuserer på danske fodboldspillere i udlandet. I denne uge har de haft fat i Per Krøldrup.

Tipsbladet.dk introducerer denne weekend et nyt samarbejde med Danskerdong.dk. Fremover vil du kunne lytte til mediets podcasts her på siden, samt læse udklip af interviews fra de spillere, der optræder i programmet. 

Danskerdong.dk har fokus på danske fodboldspillere i udlandet og bringer hver weekend en podcast med livekommentering blandet med interviews med de danske udenlandsprofessionelle. 

Til denne weekend har de haft fat i Per Krøldrup, der fortæller om en lang karriere i italiensk fodbold, nedturen i Everton og om et opsigtsvæggende afslag:

- Inden jeg kom til Udinese, takkede jeg nej til et tilbud fra Arsenal. Der kan man jo heller ikke vide, om jeg var slået igennem, hvis jeg var taget dertil, siger Krøldrup til Danskerdong.dk. 

Interviewet med Krøldrup, der i dag spiller i portugisiske Olhanense, samt kommentering af Evian-Lille og Ajax-Heerenveen kan du høre fra kl. 16.30 i eftermiddag ved at klikke på Danskerdong-bjælken på vores forside.