Generelle

Lumb: Vi har da aldrig spillet mod HB Køge

Michael Lumb har med overraskelse konstateret, at HB Køge skriver på deres hjemmeside, at de har slået Zenit Skt. Petersborg. Han og holdet har aldrig mødt SAS Ligaens bundhold.

"Sikker sejr over Zenit." Sådan lyder overskriften på en nyhed på HB Køges hjemmesejr. Kampen blev spillet på HB Køges træningslejr i Tyrkiet, men Zenit og danske Michael Lumb har ikke været på træningslejr i Tyrkiet.

- Da jeg så det, blev jeg da lidt overrasket, for vi har altså ikke spillet mod HB Køge. Jeg kan jo læse mig til, at de er på træningslejr i Tyrkiet, og vi har altså været i Spanien, siger Michael Lumb til tipsbladet.dk.

Der er dog en logisk forklaring på HB Køges nyhed. De har nemlig mødt Zenit. Bare ikke førsteholdet.

- Da jeg får kigget lidt nærmere på nogle af billederne i nyheden, kan jeg dog godt se, at det er vores ungdomshold, der er i Tyrkiet, de har mødt. Men det er da klart, at de prøver at sælge artiklen med en god overskrift, der indikerer, at det er førsteholdet, de har slået 4-1, siger en smågrinende Michael Lumb.

Michael Lumb og Zenit Skt. Petersborg har til gengæld mødt AaB i en træningskamp i weekenden. Den kamp vandt de med 2-1. Lumb spillede hele kampen for det russiske storhold.

LÆS OGSÅ: Lumb usikker på russisk spilletid