Målrigt opgør sender PSG videre i pokalturneringen

Paris Saint-Germain vandt 4-2 over Guingamp i Coupe de France, og er videre til ottendedelsfinalerne

Paris Saint-Germain tog onsdag imod Guingamp i den franske pokalturnering. Storfavoritterne svigtede ikke, og tog en sejr på 4-2 over Ligue 1-midterholdet. Det var uden superstjernen Neymar, der slet ikke var med i truppen til kampen.

Det startede også planmæssigt for PSG, da Adrien Rabiot efter 21 minutter sendte bolden i mål efter oplæg af Angel Di Maria. Fire minutter senere blev det endnu bedre for Ligue 1's førerhold, da Lucas Deaux var uheldig at score selvmål, da han afrettet et frispark. Guingamp skulle dog komme tilbage i kampen efter godt en halv times spil, da Marcus Thuram scorer på et straffespark begået af PSG-keeper Kevin Trapp.

Efter solid dominans af PSG i første halvleg kom Guingamp lidt bedre med efter pausen. Ikke desto mindre udbyggede PSD føringen igen efter 64 minutter, da Javier Pastore header Julian Draxlers indlæg i mål og bragte PSG foran 3-1. Guingamp gav dog stadig ikke op, og fik efter 75 minutter tildelt endnu et straffespark begået af Thomas Meunier. Denne gang gik Yeni N'Gbakoto til pletten, og satte bolden ind bag Kevin Trapp.

Selvom det var Guingamp som skulle jagt en udligning, fik de aldrig lagt et tilpas tungt pres, og de store målchancer udeblev. I stedet kunne Angel Di Maria i stedde lægge sin anden assist i kampen, da han på et hjørnespark efter 89 minutter finder Marquinhos, der med et hovedstød sender bolden i mål til kampens resultat 4-2.