Medie: Dansk Man United-scout rejste til det forkerte land for at se landskamp
Foto: Francois Nel/Getty Images
Generelle

Medie: Dansk Man United-scout rejste til det forkerte land for at se landskamp

Island og Tjekket spillede forleden landskamp, men selv om Island stod anført som hjemmehold, blev kampen afviklet i Qatar. Det havde en dansk Manchester United-scout bare ikke set, så han troppede op i Reykjavik, skriver islandsk medie.

Der er givetvis nogle scouting-opgaver, der er sjovere end andre, men en dansk Manchester United-talentspejder må alligevel have haft en oplevelse i den kedelige ende forleden dag. 

Han var nemlig rejst hele vejen til Island for at overvære kampen mellem det lokale landshold og Tjekkiet, men i stedet blev han mødt af et mørklagt og mennesketomt stadion. For nok var Island anført som hjemmehold, men kampen blev spillet i Doha i Qatar.

Det er det islandske medie Fótbolti, der fortæller historien om den danske Manchester United-scout, der altså havde rejst til de nordatlantiske frostgrader i stedet for Qatars varme. Og som så kunne rejse hjem igen med uforrettet sag.

Mediet skriver ikke navnet på den pågældende scout, og tipsbladet.dk har været i kontakt med Tommy Møller Nielsen, der er first team senior scout i klubben. Han må dog ikke fortælle, hvem der har været forgæves i Island. Han kan heller ikke sige, om det er en af klubbens scouts eller eksempelvis en agent.

Kampen mellem Island og Tjekkiet endte i øvrigt 1-2 til de tjekkiske "gæster". AC Horsens' Kjartan Finnbogason scorede den islandske reducering, mens FC Midtjyllands Filip Novak stod for oplæggene til begge sit holds mål. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.