Neymar er utilfreds: Lucas Moura nærmer sig Tottenham-skifte
Foto: Getty Images
Generelle

Neymar er utilfreds: Lucas Moura nærmer sig Tottenham-skifte

Neymar er ikke tilfreds med, at Lucas Moura forlader Paris Saint-Germain.

Det ser ud til, at Lucas Moura inden længe bliver præsenteret hos Tottenham, som betaler i omegnen af 212 millioner kroner for den brasilianske kantspiller, som forlader Paris Saint-Germain, hvor han på det seneste ikke har spillet en stor rolle.

Det er noget, som irriterer Paris Saint-Germains helt store stjerne, Neymar. Han mener, at Lucas Moura burde have spillet mere for den franske storklub, og han er ked af, at landsmanden nu forlader klubben.

- Jeg er ked af det, fordi han er en god ven – en kvalitetsspiller, som blev brugt ganske lidt. Jeg synes, at det er rigtig unfair. Han er min bror i fodboldverdenen. Jeg ønsker ham alt det bedste. Uanset hvor han skal hen, håber jeg, at han vil score mange mål og vende tilbage på det brasilianske landshold, sagde Neymar efter tirsdagens pokalkamp mod Rennes ifølge Get French Football News.

- Han er en ven. Han er en med meget kvalitet, og han kunne være blevet brugt meget mere her – det er jeg sikker på. Men jeg er ikke ham, der styrer holdet, eller PSG-ejer. Ifølge mig skulle han aldrig have forladt Paris.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.