Rodgers: Det bedste hold tabte
Illustration
Generelle

Rodgers: Det bedste hold tabte

Brendan Rodgers føler sig bortdømt og mener desuden, at Liverpool fortjente at vinde opgøret mod Arsenal.

For en uge siden kunne Brendan Rodgers række armene i vejret og fejre en kæmpe Liverpool-triumf mod Arsenal, som blev besejret med 5-1 i Premier League. I aften havde Liverpool-manageren ingen grund til at løfte armene efter mødet med The Gunners.

Arsenal vandt nemlig 2-1 hjemme på Emirates og sendte Liverpool ud af FA Cuppen. Dermed fik London-klubben hævn for sidste uges blamage – det var dog ikke helt efter fortjeneste, mener Brendan Rodgers.

- Jeg synes, at det bedste hold tabte. Som minimum fortjente vi i hvert fald en omkamp. Vi skulle nok have ført 2-0 inden for de første seks-syv minutter. Jeg er skuffet over de mål, som vi indkasserer – især det første som bare var en lang bold ind i feltet, siger Liverpool-manageren til BBC og fortsætter:

- Men bortset fra det var vi dygtige i offensiven, og jeg er skuffet over, at vi ikke får noget med, og at vi ikke får straffespark nummer to, som jeg mener var et tydeligt straffe. Det var nok endnu mere tydeligt end det første.

- Nu har vi én turnering tilbage, vi kan rette al vores fokus mod, og vi skal være virkelig fokuserede på de sidste 12 kampe, slutter Rodgers.