Ronaldinho-scoring rakte ikke til finaleplads
Illustration
Generelle

Ronaldinho-scoring rakte ikke til finaleplads

Ronaldinho kom på måltavlen for Atletico MG ved semifinalen ved VM for klubhold, men finalebilletten gik alligevel til Raja Casablanca.

Ronaldinho var engang en af verdens bedste fodboldspillere – hvis ikke den allerbedste – men den dag i dag regnes den brasilianske stjerne ikke for alverden - i hvert fald ikke i Europa. Der er dog ingen tvivl om, at han stadig kan spille fodbold.

Det satte den tidligere Barcelona-spiller en fed streg under i semifinalen ved VM for klubhold, hvor han og holdkammeraterne fra Atletico MG tørnede sammen med Raja Casablanca fra værtsnationen Marokko.

Efter en målløs 1. halvleg slog Ronaldinho til efter en times spil, da han sendte bolden forbi Khalid Askri i hjemmeholdets mål. Brasilianerens fuldtræffer var dog blot en udligning til 1-1, for efter 51 minutter havde Mouchine Lajour bragt Raja Casablanca foran, og da Mouhssine Moutouali også gjorde det til 2-1 på straffespark for marokkanerne med syv minutter igen, kunne værterne booke billetterne til finalen på bekostning af Ronaldinho og co. Til slut blev det også 3-1 ved Vianney Mabide.

I finalen venter Bayern München, der i går vandt 3-0 i den anden semifinale.