Storsejr til Ajax i danskeropgør

Der var tre danskere på banen, da Ajax i dag slog Utrecht med hele 4-0. Rommedal kom på tavlen for Ajax, og sluttede målfesten for hjemmeholdet.

Der var dømt danskeropgør, da Ajax i dag tog mod Utrecht i Æresdivisionen. Hos Ajax var både den nyudnævnte landsholdspiller Christian Eriksen og Dennis Rommedahl på banen, mens Utrecth stillede med Michael Silberbauer fra start.

Det blev en svær kamp for Utrecht, og den blev bestemt ikke nemmere, da Jan Wuytens fik direkte rødt efter en halv times spil. Derefter tog Ajax fuldstændig kontrollen over spillet, og kort inden pausen lykkes det for Ajax-bomberen Suarez at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

20 minutter inden i anden halvleg gik det pludeslig hurtigt, og på tre minutter scorede Ajax to mål af hendholdvis Gregory van der Wiel og nok en gang Suarez. Danske Dennis Rommedahl fik lov at lukke målfesten, da han satte sidste fod på bolden, og afsluttede et flot Ajax angreb.

Med 4-0 spiller Ajax sig fire point fra PSV i toppen af Æresdivisionen.