Victor Valdes slutter imponerende karriere
Foto: Getty Images
Generelle

Victor Valdes slutter imponerende karriere

Efter en karriere, som har budt på triumfer hos især Barcelona sætter Victor Valdes nu punktum for sin karriere.

Den tidligere Barcelona og Manchester United-keeper Victor Valdes har valgt at trække sig tilbage fra livet som professionel fodboldspiller. Det har den spanske målmand gjort klart ved at lægge et billede op på Instagram med et billede med ordene 'tak for alt'. 

Derefter slettede spanieren alle sine profiler på de sociale medier.

De fleste vil nok huske Vales allerbedst fra tiden på Camp Nou, hvor han spillede over 535 kampe i klubben, som han allerede blev en del af som 10 årig. Her vandt han seks ligatitler samt tre gange Champions League.

Derefter gik turen videre til Manchester United, hvor han tog kampen op med landsmanden David de Gea om startpladsen hos den engelske storklub. Her måtte han dog erkende, at han var oppe mod overmagten. Det hele endte siden med, at han blev lejet ud til Standard Liege i Belgien og sluttede endelig af i Middlesbrough under Aitor Karanka.

Dem forlod han i sommer, og nu er karrieren altså endeligt ovre for Valdes, som i et interview med RAC1 for to år siden havde gjort det klart, at han når stoppede karrieren så ville det blive svært for folk at finde ham igen - og han ville bruge til med børnene, hvor han ville lære dem om livet.

For landsholdet blev det endvidere til 22 kampe for Spanien, hvor han var med på de hold, som vandt VM i 2010 og EM i 2012.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.