Vildt HIK-comeback i dramatisk topkamp

HIK vippede Hvidovre af førstepladsen i 2. division Øst, da de besejrede Per Nielsen og Co. med 5-3. Hvidovre førte ellers 3-0.

Hvidovre kunne have taget et stort skridt i retning mod Betsafe Ligaen, hvis holdet havde besejret HIK i lørdagens topbrag i 2. division Øst. Og længe så det ud til, at Per Nielsens tropper skulle fuldføre missionen. De var nemlig foran 3-0 i Hellerup, og sejren så ud til at være sikret.

Men kort før pausen reducerede den tidligere Horsens-spiller, Nick Christensen, og lidt senere blev Hvidovre reduceret til ti mand. Og så gik alt galt for dem i 2. halvleg.

Hvidovre holdt meget godt stand i de første 20 minutter, men så høvlede HIK mål ind på stribe i opgørets sidste 25 minutter. Til sidst stod der 5-3 til hjemmeholdet på måltavlen, og dermed overtager de førstepladsen fra Hvidovre - der resterer tre spillerunder. Blandt målscorerne for HIK var det tidligere Michael Laudrup-indkøb i Brøndby, Kim Christensen, samt den tidligere Randers-profil Carsten Fredgaard.

Vinderen af 2. division Øst skal møde vinderen af 2. division Vest i en direkte duel om en plads i Betsafe Ligaen til næste sæson. I skrivende stund ser det ud til at blive et opgør mellem HIK og FC Fyn, men meget kan nå at ændre sig endnu.