Walcott afslører: Skulle have været filmstjerne
Foto: Getty Images
Generelle

Walcott afslører: Skulle have været filmstjerne

Theo Walcott kan nu løfte sløret for, at han var tiltænkt en rolle i en Harry Potter-film.

Harry Potter var i sine unge dage et af de største quidditch-talenter, og en af hans værste konkurrenter var den onde ånd, Draco Malfoy. Den legendariske troldmand kunne dog også have stået over for Theo Walcott.

Den nu 28-årige fodboldstjerne, der netop er skiftet fra Arsenal til Everton, var nemlig udset til at skulle være quidditchspiller i den femte Harry Potter-film, Fønixordenen, men englænderen blev aldrig vist på det brune lærred.

- Min onkel, David Yates, var direktøren, så han prøvede hårdt på at få mig med i filmen, men jeg havde ikke tiden til at engagere mig i det. Det tager meget tid.

- Han ville have mig til at være med i en quidditchkamp med bolden og alt det der. Jeg havde ikke tid, men det havde været fantastisk, fortæller Theo Walcott ifølge goal.com.

Til gengæld kan Theo Walcott glæde sig over, at hans kone, far, mor og bror har været med i en statistrolle i Harry Potter.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.