10.000 Yousee-kunder så ingen af Danmarks mål mod Irland
Foto: Mike Hewitt/Getty Images
Landshold

10.000 Yousee-kunder så ingen af Danmarks mål mod Irland

Et login-problem hos Yousee betød i går aftes, at 10.000 kun nåede at få Irlands mål med, inden udsendelsen blev stoppet for deres vedkommende. Tv-udbyderen beklager.

For 10.000 danskere, der havde sat sig til rette for at se landsholdet spille sig til VM, blev oplevelsen kortvarig. For de nåede kun at se Irland score til 1-0 efter fem minutter og fik således ingen af Danmarks fem scoringer med, før deres signal blev afbrudt.

Problemet ramte kun Yousee-kunder, der så kampen via streamning på deres app, og dem var der 50.000 af i alt. Hver femte af dem blev altså smidt af streamningen og kunne ikke komme på igen.

Årsagen var ifølge Yousee, at noget gik galt med deres login-funktion.

- Vi fik udfordringer med login, så nogle af vores streaming-kunder, der loggede ind via tablets og smartphones, ikke kunne komme ind. Det er vi meget kede af, siger tv-direktør Jacob Mortensen til Politiken.

Selskabet ved endnu ikke, hvad der forårsagede login-problemerne, men Jacob Mortensen forklarer, at streaming er en mere kompleks opsætning end et almindeligt tv-signal, og der kan dermed også være flere faldgruber. 

Det var også Yousee, der nytåraften fik problemer med signalet, så tusindvis af danskere gik glip af dronningens nytårstale, men det viste sig at være sabortage. Yousee arbejder nu på at finde ud af, hvad der var problemet denne gang. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.