Bendtner om flot sæson: Første gang alt gik som håbet
Foto: Lars Ronbog/Getty Images
Landshold

Bendtner om flot sæson: Første gang alt gik som håbet

Den tidligere Arsenal-angriber gør status over en flot sæson, som blandt andet gjorde ham til norske mestre med Rosenborg.

Det er ikke altid gået som håbet for Nicklas Bendtner, der i en ung alder ellers så ud til at få et gennembrud i Arsenal.

Siden har skader og tvivlsomme klubskifter reduceret angriberens karriere fra lovende til skræntende, men i denne sæson har piben fået en anden lyd, og Nicklas Bendtner gør nu status over sæsonen på sin Instagram-profil.

- Jeg sad og tænkte på, hvordan jeg skulle beskrive min sæson. Jeg tænker, at det er første gang i min karriere, at alt er gået, som jeg havde håbet og planlagt, opsummerer Nicklas Bendtner og uddyber:

- Faktisk er det første gang, jeg ikke behøver at bekymre mig om andet end at nyde øjeblikket og forberede mig på de udfordringer, som der kommer i fremtiden.

Bendtner skiftede i marts til den norske klub, Rosenborg, efter at være blevet løst fra sin kontrakt i Wolfsburg, og den beslutning fortryder han ikke.

- For at nå til der, hvor jeg er i dag, siden jeg begyndte på en frisk i marts, skylder jeg en stor "tak" til Rosenborg. Til mit hold, mine træner, fansene og alle bag kulisserne.

Efter en god periode hos Rosenborg, hvor han efter sommerferien begyndte at score mål på samlebånd, blev han ringet op af Danmarks landstræner, Åge Hareide, der ville have Bendtner tilbage på landholdet.

- Jeg kom hjem igen. I det mindste føltes det sådan, da jeg hørte hele Parken synge mit navn. Jeg kunne fornemme dem stå op fra deres pladser og hilse mig velkommen tilbage. Det er nok den mest sindssyg følelse, jeg nogensinde har haft i mit fodboldliv.

- At være en del af det hold, som sikrede Danmark en plads til VM, og endda score et mål i den afgørende kamp (mod Irland red.) var en meget vigtig måde for mig at vise min taknemmelighed over for mine landsmænd.

Nicklas Bendtner er taknemmelig for dem, der har fulgt ham og troet på ham, selvom det i perioder har set svært ud, men man skal aldrig afskrive Rosenborg-angriberen, hvis man spørger ham selv.

- Mange har været på denne rejse med mig, kun et par af jer ved, hvordan det har været. En ting er sikker: Jeg er ikke på vej væk, jeg er ikke færdig, jeg skal fortsætte med at arbejde mig fremad. Lord out, slutter Bendtner.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.