Esbjerg-spiller afløser FCK'er på U/21-landsholdet
Illustration
Landshold

Esbjerg-spiller afløser FCK'er på U/21-landsholdet

Esbjergs Ryan Laursen tager med U/21-landsholdet til Tyrkiet i stedet for FC Københavns Christoffer Remmer, der har meldt afbud. 

Når U/21-landsholdet drager på træningstur til Tyrkiet i næste uge, bliver det uden FC Københavns Christoffer Remmer, der ellers var udtaget.

FCK-talentet har meldt afbud på grund af lidt problemer i opstarten, hvilket fik Jess Thorup til tirsdag at efterudtage Esbjergs Ryan Laursen.

- Jeg blev ringet op i går og glæder mig selvfølgelig meget til at komme afsted. Det er en god mulighed for at vise mig frem overfor Jess, og jeg glæder mig til at komme ned og træne på et højt niveau i lidt varmere forhold end i Danmark, siger Ryan Laursen til tipsbladet.dk

Ryan Laursen, der i sommer skiftede fra Lyngby til EfB er noteret for to indhop på U/21-landsholdet men håber at turen til Tyrkiet kan være med til at bringe ham tættere på holdet, der står overfor vigtige EM-kvalifikationskampe i foråret. 

- Det er klart, at jeg meget gerne vil tættere ind omkring holdet, og turen her kan være min chancen for at komme det, så jeg måske kan være med i de spændende kampe, der venter, siger Ryan Laursen. 

U/21-landsholdets tur skal være med til at styrke formen frem EM-kvalifikationskampen mod Estland 5. marts og indeholder to træningskampe. 24. januar møder holdet østrigske Admira Wacker, mens Singapores A-landshold venter 28. januar. 

U/21-landsholdets tager til Belek i Tyrkiet fra 20-29. januar, men da EfB allerede 1. februar også tager til Belek, overvejer Ryan Laursen at pakke den store kuffert og blive i Tyrkiet, når de andre U/21-spillere tager til Danmark.

- Det er en mulighed, jeg skal have undersøgt, men det ville ikke være dårligt bare at blive nede i varmen, siger EfB-talentet.