Hareide om forlængelse: Fantastisk at arbejde med disse drenge
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

Hareide om forlængelse: Fantastisk at arbejde med disse drenge

DBU og Åge Hareide har udnyttet en option, der giver mulighed for en toårig forlængelse af den danske landstræners aftale, der stod til udløb i sommeren 2018.

Skulle det ske, at det danske fodboldlandshold glipper kvalifikationen til VM i Rusland til sommer, kan Åge Hareide i det mindste glæde sig en lille smule over, at det ikke bliver det sidste punktum for hans tid som landstræner for Danmark.

Nordmanden har sammen med DBU udnyttet en option, der giver mulighed for en forlængelse, og den forlængelse betyder, at Hareide og DBU nu har papir på hinanden frem til sommeren 2020.

Hareide, der har siddet som landstræner siden 1. marts 2016, glæder sig over, at han kan fortsætte sit arbejde i DBU.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne ville fortsætte, og da DBU har det på samme måde, så var det jo ikke en svær beslutning for nogen af os at give hinanden hånden på, at vi fortsætter det arbejder, som er startet. Det er fantastisk at arbejde med disse drenge og staben omkring holdet. Vi er allerede kommet et stykke vej, men jeg er sikker på, at vi kan komme endnu længere, så derfor er jeg glad for, at vi fortsætter frem til 2020, siger den danske landstræner til DBU's hjemmeside.

- Vi kan allerede nu se, at Åge Hareide har taget dette hold et kæmpe skridt, og vi tror fuldt og fast på, at han er den rigtige til også at tage det næste store skridt, der kan sikre os deltagelse i EM-slutrunden i 2020, som jo også foregår i Danmark, siger DBU's elitechef, Kim Hallberg.

Åge Hareides fokus i øjeblikket er naturligvis på de to landskampe mod Irland. Vinderen får en billet til VM-slutrunden i Rusland til sommer.