Irlands landstræner ærgrer sig over manglende måltyv
Foto: Ian Walton/GettyImages
Landshold

Irlands landstræner ærgrer sig over manglende måltyv

Irlands landstræner, Martin O'Neill, forsvarer sit holds manglende evne til at score forud for tirsdagens VM playoff-returkamp mod Danmark.

De to mandskaber spillede 0-0 i den første kamp i en kamp der manglede kvalitet blandt angriberne. Mens de danske angribere fik deres chancer, så kan man ikke helt sige det samme om Irlands.

På grund af 0-0 resultatet kan en scoring kan være nok til at sende Danmark til VM, men O'Neill gav ingen undskyldninger for sit holds tilgang til kampene.

- Det ville være dejligt at have en flok målmaskiner på holdet, sagde han på dagens pressemøde forud for returkampen i Dublin og tilføjede: 

- Men, når du ikke har det, så skal du forsøge at finde andre måder.

Den irske mandskab er kendt for hårdt arbejde frem for flot spil, og den danske landsholsspiller, Thomas Delaney, indrømmede efter kampen, at det irske forsvar var som at "åbne en dåse baked beans med sine bare hænder".

O'Neill insisterer på, at han udnytter truppens styrke, der ikke har en spiller med samme kvaliteter som den nu pensionerede topscorer Robbie Keane.

- Det er synd, at da jeg kom ind, var Robbie Keane i samme alder som mig, desværre, jokede O'Neill og tilføjede:

- Vi har forsøgt at finde andre måder vinde kampene på i de sidste par år, hvor vi måske ikke har været i besiddelse af en stor målscorer.

På trods af manglen på spillere, som kan afgøre kampe på egen hånd, så tager det ikke noget af begejstringen blandt landsholdsspillerne væk.

- Der er en fantastisk holdånd i lejren, en stor never-say-die-ånd, og den skal vi beholde. Vi vil forsøge at spille med mere bredde, hvis vi kan, men vi skal finde en måde at vinde kampen på. Det har spillere vist sig at være i stand til at gøre de sidste par år.

Kampen mellem Irland og Danmark sparkes i gang i morgen klokken 20:45.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.