Kjær: Jeg vil have pladsen tilbage
Illustration
Landshold

Kjær: Jeg vil have pladsen tilbage

Simon Kjær vil erobre sin plads i landsholdets midterforsvar tilbage.

Midtstopperen Simon Kjær har mistet sin plads i landsholdets forsvar til Andreas Bjelland, men Lille-spilleren er taget til landsholdssamlingen for at erobre den tilbage.

- Jeg har stadig lidt problemer med anklen, så jeg kunne også godt have valgt at trække stikket og få helt styr på den. Men jeg er ikke en type, der stikker halen mellem benene og tager den nemme løsning, siger Simon Kjær til BT.dk og fortsætter:

- Det handler også om, at jeg vil have min plads tilbage. Selvfølgelig vil jeg det. Der er ingen tvivl om, at jeg vil spille, for naturligvis er jeg skuffet over at sidde på bænken.

I Frankrig nyder Kjær stor succes, og han er kommet på ’Rundens Hold’ flere gange. Han føler heller ikke, at han skal bevise noget.

- Jeg kommer med en masse optimisme, glæde og tro på tingene, og det håber jeg på, jeg kan overføre. Jeg føler ikke, at jeg har noget at bevise; fodbold er meget sort-hvidt, og det er ærgerligt, at der ikke er flere nuancer i det. Man kan vinde 29 dueller, men hvis vores angribere ikke scorer, og hvis man så taber en duel, og modstanderen scorer, står man med sorteper, slutter Kjær.

24-årige Kjær har spillet 37 landskampe for Danmark og lavet ét mål.