Lukaku blev dobbelt målscorer i belgisk-mexicansk målorgie

Vi har samlet op på et par af venskabskampene i Europa denne fredag aften.

Belgien mødte fredag Mexico i en testkamp forud for næste sommers VM-slutrunde.

Eden Hazard bragte Belgien i front efter sytten minutter, da han samlede op på en retur fra Mexicos keeper Guillermo Ochoa fremprovokeret af Romelu Lukaku.

Mexico kom dog tilbage i opgøret lidt før pausen, da Andres Guardado udlignede på et straffespark.

Efter pausen stod Lukaku så selv for Belgiens føringsmål, men blot minuttet efter udlignede mexicanerne ved Hirving Lozano.

Lozano var kun fire minutter senere på pletten igen, da han for første gang i opgøret bragte Mexico i front med en halv time igen.

Romelu Lukaku var dog ikke færdig med at sætte deres præg på kampen. Ti minutter senere satte han nemlig foden på et fladt indlæg og udlignede til 3-3, som også blev kampens resultat.

Tyskland og England delte i nullert

Hverken Tyskland eller England formåede at score fredag aften på Wembley, da de to mandskaber tørnede sammen. Mest dramatisk blev det, da Manchester Uniteds Phil Jones måtte udgå med en skade efter bare 25 minutters spil.

I stedet fik Liverpools Joe Gomez derfor sin debut for det engelske landshold.

Griezmann grundlagde fransk sejr over Wales

Frankrig besejrede på hjemmebane Wales i en testkamp, hvor begge hold havde stillet stærkt til start.

Antoine Griezmann åbnede ballet efter 18 minutter, da han på vidunderlig vis bragte Frankrig i front. Atletico-angriberen modtog en høj bold i feltet fra de bagerste kæder, og mens han kastede sig efter bolden, ekspederede Griezmann den videre i nettet. 1-0 til franskmændene.

Med tyve minutter igen udbyggede Olivier Giroud føringen, og sikrede Frankrig sejren med sit mål til 2-0.