Olsen: Sikkert ledbåndsskade til Eriksen
Illustration
Landshold

Olsen: Sikkert ledbåndsskade til Eriksen

Christian Eriksen kan være ude i længere tid, efter han måtte udgå i sejren over Norge.

Den danske Tottenham-spiller Christian Eriksen var uheldig mod Norge, hvor han blev stemplet over foden. Det så i situationen ud til, at den danske playmakers fod vrikkede om, og han måtte også udgå af kampen 10 minutter før pausen.

Landstræner Morten Olsen var ikke videre optimistisk omkring skaden til Christian Eriksen, og han er ked af det på vegne af Eriksens stramme program i Tottenham.

- Det er temmelig sikkert en ledbåndsskade, og det er selvfølgelig en kedelig skade for ham i en ny klub med et stramt program. Vi ved ikke, om han er ude i fire eller seks uger eller hvor længe, der er tale om, sagde Morten Olsen til TV 2.

Christian Eriksen skiftede som sagt fra Ajax til Tottenham i sommer, og efter en god start i den engelske topklub faldt danskeren lidt i niveau og har siddet en del på bænken. Men Eriksen har så småt kæmpet sig tilbage i startopstillingen, derfor kommer skaden på et dårligt tidspunkt - også set i lyset af, at det engelske ligaprogram i december - skulle Eriksen være ude i fire til seks uger - tæller mange kampe.