Bordeaux-præsident: Arsenal kan prøve, men de får det svært
Foto: Getty Images
Ligue 1

Bordeaux-præsident: Arsenal kan prøve, men de får det svært

Brasilianske Malcom er udset som erstatning for Alexis Sanchez, der ventes at skifte væk fra klubben i dette transfervindue, men det er slet ikke sikkert, at Arsené Wenger kan få fat på favoritafløseren.

Chilenske Alexis Sanchez har kun et halvt år igen af sin aftale med Arsenal, og det lader nu til, at franske Arsené Wenger endelig har opgivet at holde fast på den fremragende offensivspiller.

Kampen foregår med Manchester United i spidsen, og det menes, at Chelse anu også har meldt sig ind i forsøget på at få fat på Sanchez, der omvendt ikke længere lader til at være et emne i Manchester City.

Alt imens der foregår en kamp for at skrive kontrakt med den 29-årige offensivspiller, kæmper Arsenal også for at finde en erstatning. Det er svært - specielt i et januarvindue, hvor ingen klubber er så vilde efter at sælge profiler.

Der går rygter om, at Arsenal overvejer et køb af Pierre-Emerick Aubameyang fra Dortmund, men mest interesse lader der til at være for Bordeaux' dygtige brasilaner Malcom. Den 22-årige driblestærke offensivspiller er et varmt emne i Arsenal, men Bordeaux ved godt, at klubben kan kræve kassen for en spiller, man forlængede med i sommer.

- Det er helt klart med Malcoms agenter - vi har ikke forlænget hans aftale denne sommer for bare at give ham væk denne vinter. Vi har ikke haft en snak med Arsenal, og de kan prøve, men de får svært ved at få ham væk herfra, lyder det fra klubpræsidenten Stephan Martin, der har talt med L'Equipe.

Malcom, 20 år, kom til Bordeaux i januar 2016 fra Corinthians. Han er bare 171 centimeter høj.  


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.