Cavani om Neymar: Vi har et fantastisk forhold
Foto: Getty Images
Ligue 1

Cavani om Neymar: Vi har et fantastisk forhold

Der er ingen sure miner mellem Edison Cavani og Neymar, selvom det har været rygtet anderledes.

I sommer kom en ny konge til Paris, da Neymar blev hentet til PSG fra Barcelona, men der gik ikke lang tid, før der begyndte at slippe rygter ud om en opdelt spillertrup.

På den ene side skulle Neymar angiveligt være, og på den anden Edison Cavani. De to har dementeret, at der ikke var noget galt mellem dem, og nu fastslår Cavani igen, at de sagtens kan sammen.

- Vi har et fantastisk forhold. Vi er meget professionelle, og vores mål er samarbejde. Alle var glade, da Neymar skrev under, for han er en stor spiller, og det var godt for klubben. Det var meget spændende for os alle sammen.

- Problemet er, at der er mange folk, som ikke har givet den korrekte information, og der har været mange misforståelser, siger Cavani i et interview med The Telegraph.

Da PSG i september vandt 2-0 over Lyon, kulminerende det angivelige skænderi mellem Neymar og Edison Cavani, da de diskuterede, hvem der skulle tage et straffespark.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.