Neymar efter udvisning: De kastede med baguetter, juice og cola
Foto: Getty Images
Ligue 1

Neymar efter udvisning: De kastede med baguetter, juice og cola

Neymar blev virkelig testet i opgøret mod Marseille, hvor han selv endte med at få rødt kort.

Neymar havde ikke sin bedste dag søndag, da han blev smidt ud for PSG i opgøret mod Marseille, der endte 2-2. Det skete efter han angiveligt skulle have nikket en modstander en skalle efter, der var blevet lavet frispark på ham.

Efter kampen mødte Neymar ifølge det spanske medie SPORT journalisterne, hvor han først beklagede sig over dommeren. Dernæst kom han med en klar melding om, at fansene på stadion kastede en række objekter efter ham, når der skulle tages et hjørnespark.

- Jeg kunne have fået en hel middag. Der var baguettes, appelsinjuice, Coca Cola. Det var helt overdrevet. Det er ikke fodbold. Uanset om det er her eller til Copa Libertadores, så er det ikke fodbold. Det er ikke sådan, det skal være. Det er det samme som, hvis jeg tog på en restaurant og slog kokken med knive og gafler, siger Neymar.

Han fik også fortalt om selve udvisningen, hvor han ikke mener, at han gjorde noget galt.

- Det var ikke noget, der fik mig op at køre. Jeg var helt rolig. Hvis jeg var oppe at køre, så havde jeg ikke været her sammen med jer nu - så havde jeg været i bussen. Jeg har set værre ting i fodbold, hvor man ikke blev udvist. Jeg tager ansvar for min fejl, men jeg mistede ikke mit temperament. VI skal være forberedt på, at modstanderne vil gøre alt mod os, forklarer brasilianeren.

PSG's Cavani reddede i slutningen af kampen med et frisparksmål til 2-2.