PSG: Vi kunne have hentet Hazard
Illustration
Ligue 1

PSG: Vi kunne have hentet Hazard

Paris Saint Germains præsident hævder at klubben kunne have hentet Hazard for godt to år siden.

Paris Saint Germain hævder, at de kunne have hentet Eden Hazard tilbage i 2012, men besluttede sig for ikke at gøre, da klubben ikke ønskede at skade sit forhold til Chelsea.

Den belgiske landsholdsspiller har i øjeblikket måske den bedste sæson hidtil i sin karriere, som et centralt element i Chelseas kamp for at vinde Premier League, mens træner José Mourinho er af den opfattelse, at den 23-årige midtbanespiller kan nå samme niveau som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i fremtiden, hvorfor klubben formentlig glæder sig over, at de har kontrakt på ham frem til 2017.

Men ifølge Nasser Al- Khelaifi kunne det have været en helt anden historie. PSG-præsidenten hævder således, at hans klub havde chancen for at hente Hazard i sommeren 2012, før han skiftede til Chelsea. Årsagen til at de droppede handlen, var dog – ifølge eget udsagn – fordi den engelske klub allerede var dybt inde i forhandlingerne med belgieren.

- Eden Hazard er en fantastisk spiller, og efter min mening den bedste spiller i Chelsea. Men vi har aldrig talt med ham, fortæller han til L'Equipe . 

- I 2012, før han rejste til England, havde vi mulighed for at hente ham, men det gjorde vi ikke. Chelsea var i et fremskredent stadium af forhandlingerne, og vi ønskede ikke at have noget dårligt forhold med nogen klub, så vi stoppede der.