Sejr, men intet clean sheet til Kjær og Lille
Ligue 1

Simon Kjær og Lille måtte for anden kamp i træk indkassere mål, men i den modsatte ende gjorde Salomon Kalou skaden god igen mod Bastia.

Lille og Simon Kjær er blevet lidt af et samtaleemne i europæisk fodbold, efter at den franske klub i 11 kampe i træk holdt nullet i Ligue 1. I sidste weekend blev stimen dog brudt af Bordeaux, der besejrede danskerklubben med 1-0.

Søndag indkasserede Lille atter mål, men denne gang lykkedes det holdet at svare tilbage i den anden ende, og derfor endte det med en 2-1-sejr til Simon Kjær og co. over Bastia.

Der var blot spillet tre minutter, da gæsterne nedbrød den ellers uimodståelige Lille-defensiv og gjorde det til 1-0, men efter 17 minutter udlignede Salomon Kalou til 1-1, og den tidligere Chelsea-spiller blev også matchvinder, da han scorede til 2-1 kort efter.

Simon Kjær var med i hele kampen og fik raget et gult kort til sig i de døende minutter.