Manchester City på jagt efter FCK-emne?
Illustration
Generelle

Manchester City på jagt efter FCK-emne?

Stefan Johansen kan i disse dage se sig selv blive sat i forbindelse med AS Roma og Manchester City. Tidligere var FCK inde i billedet.

Som dagene går, er det større og større klubber, som bliver viklet ind i rygtemøllen om den norske midtbanespiller Stefan Johansen.

Allerede i sommer kom det frem, at FC København har et godt øje til nordmanden, der for nylig kunne lade sig hylde som norsk mester med Strømsgodset. Siden meldte også Chievo sig ind i kampen, og i mandags kunne man læse, at AS Roma ligeledes viser interesse for Stefan Johansen.

Meget større kan det næsten ikke blive for en 22-årig nordmand fra Strømsgodset. Eller kan det? Svaret er ja. I dag er det selveste Manchester City, der bliver sat i forbindelse med FCK-emnet.

Dette rygtes skydes dog til jorden af de norske mestre, der ellers har et godt samarbejde med Manchester City kørende. I skrivende stund er tre City-spillere lejet ud til Strømsgodset.

- Manchester City har måske holdt en smule øje med ham. De synes måske, han er en god spiller, men der er ingen planer om, at de skal købe ham og udleje ham til os, siger sportsdirektør Jostein Flo til Drammens Tidende.

Han forventer, at Stefan Johansens fremtid er afklaret før jul.