Agent: Begge tvillinger på vej væk fra United
Illustration
Premier League

Agent: Begge tvillinger på vej væk fra United

Fabio er på vej væk fra Manchester United, og det er hans tvillingebror Rafael overraskende nok også, bedyrer brasilianernes agent.

Det vil formentlig komme bag på de færreste Manchester United-fans, hvis Fabio forlader Old Trafford i løbet af det igangværende transfervindue. Venstre backen får nærmest intet spilletid overhovedet og bliver rygtet kraftigt til Cardiff og Ole Gunnar Solskjær.

Mere overraskende vil det være, hvis Fabio tager sin tvillingebror Rafael med sig ud af døren på Old Trafford. Rafael får markant mere spilletid end Fabio og regnes som en langt større profil hos de engelske mestre. Ikke desto mindre kan det dog meget vel tænkes, at begge de brasilianske tvillinger forlader Manchester United.

Det italienske medie calciomercato har været i kontakt med tvillingernes agent, Cassiano Pereira, der direkte adspurgt, om både Fabio og Rafael forlader Manchester United, svarer følgende:

- Det er meget sandsynligt. Men først til sommer.

De to tvillinger kom til Manchester United fra Fluminense som teenagere, og Rafael har været der lige siden, mens Fabio har haft en enkelt afstikker til Queens Park Rangers i sidste sæson.