Agger: Var fristet af Barcelona
Illustration
Premier League

Agger: Var fristet af Barcelona

Landsholdsanfører Daniel Agger fortæller, at han var fristet af Barcelona i sommer, men så længe Liverpool vil have ham, bliver han.

I sommer sværmede transferrygterne om Daniel Agger som fluer om en insektlampe, og især FC Barcelona var efter sigende meget interesserede. Men i stedet for at skifte klub blev landsholdets anfører, hvor han var, og derpå gjorde manager Brendan Rodgers ham til viceanfører.

Agger fortæller dog til den engelske avis The Times, at han var fristet af et skifte til Catalonien.

- Jeg siger ikke, jeg ikke var fristet, for det ville enhver være i den situation, men det, klubben sagde til mig, var nok. Jeg tror, man altid er fristet, når den slags sker. Du skal være umenneskelig hvis ikke, men jeg holder mig til min principper, siger han. 

Daniel Agger har lang tid, til hans kontrakt udløber, og den har han tænkt sig at se til ende. Så længe Liverpool vil beholde ham, bliver han der. 

- Det ville måske have været anderledes, hvis klubben havde sagt, at det var i begges interesse at gå hver til sit. I det tilfælde ville Barcelona være det bedste sted at tage hen, uden tvivl, men klubben kom til mig og sagde, at de ville have mig her.

Dermed slår den 28-årige landsholdskaptajn endnu engang sin loyalitet til klubben fast med syvtommersøm. Det samme gjorde han eksempelvis sidste sommer, hvor et skifte til Manchester City kørte på rygtemøllen, men der fik han YNWA - klubbens motto "You'll Never Walk Alone" - tattoveret på sine knoer.