Agüero-show da Manchester City bankede Leicester

Sergio Agüero lavede fire mål, Kevin De Bruyne lavede tre assist og Kasper Schmeichel lavede en forfærdelig aflevering, da Manchester City tævede Leicester med 5-1

Kasper Schmeichel og Leicester var lørdag aften på besøg hos Manchester City i dagens sidste Premier League kamp, hvor hjemmeholdet skulle fortsætte marchen mod det engelske mesterskab, mens Leicester skulle forsøge at udnytte Burnleys nederlag til Swansea til at kravle op på 7.-pladsen i tabellen.

Manchester City kom foran efter kun to minutters spil. Kevin De Bruyne sendte et indlæg ind i feltet. Sergio Agüero kastede sig frem mod bolden, men missede den med få centimeter. Det så ud til at fiksere Kasper Schmeichel, der i hvert fald stod på flade fødder, da Raheem Sterling i stedet kom først på bolden i kamp med en Leicester-spiller og sendte bolden i kassen.

Herefter bølgede spillet lidt frem og tilbage, hvor begge hold kom frem til mindre chancer. Efter 23 minutter blev det dog Leicester, der fik sendt bolden i mål. En helt igennem forfærdelig aflevering fra Nicolás Otamendi ind mod midten af banen blev opfanget af Jamie Vardy, der i sit løb mod mål sled sig flot forbi flere Manchester City-forsvarer. Angriberens afslutning fejlede heller ikke noget, og gik forbi Ederson i buret.

Kevin De Bruyne var efter 35 minutter tæt på endnu en assist, da han sendte et frispark ind i feltet, som Otamendi var meget tæt på at nå frem til. Den argentinske forsvarsspiller manglede dog lige det sidste, og Kasper Schmeichel kunne derfor ånde lettet op. Stillingen holdt resten af halvlegen, og de to hold kunne derfor gå til pause ved 1-1.

Manchester City startede anden halvleg på samme måde som første, og opskriften var tæt på at være den samme. To minutter var spillet, da Kevin De Bruyne noterede sig for endnu en assist. Ved det første mål missde han akkurat, men denne kom Sergio Agüero på bolden, og kunne nemt prikke den i nettet til 2-1 til hjemmeholdet.

Fem minutter senere gentog de kunststykket. Kevin De Bruyne sendte Agüero i dybden, og den argentinske angriber sendte afslutningen afsted fra en spids vinkel. Kasper Schmeichel var tæt på at parere, men fik kun afrettet bolden ned i jorden, og kunne ikke forhindre den i at gå i mål. Dermed fik Agüero scoret sit andet mål i kampen, mens Kevin De Bruyne fik lavet sin tredje assist.

Anden halvlegs første kvarter for totalt domineret af Manchester City, der hele tiden var farlige. Også på standardsituation, hvor Nicolás Otamendi efter 57 minutter var tæt på at sende et hovedstød i mål.

Efter 61 faldt et lidt særligt øjeblik, da Riyad Mahrez blev skiftet ind for Leicester. Den algierske kantspiller blev klappet på banen af Leicesters fans. Dette på trods af, at han har strejket de seneste par uger, og hverken har været med i træning eller kamp. Strejken skal have været en protest mod, at han ikke fik lov til at skifte til netop dagens modstander fra Manchester City.

Med et kvarter tilbage blev Leicester sidste håb om et comeback slukket, og her havde Leicesters danske keeper Kasper Schmeichel en yderst uheldig rolle. Efter at have modtaget en tilbagelægning vil danskeren sende bolden frem til den nærmeste forsvarsspiller. Han havde dog ikke set, at Sergio Agüero lurede, og den argentinske angriber opfangede den svage aflevering, løb mod mål, og lobbede bolden over den danske landsholdsmålmand. Det var Agüeros tredje mål i kampen, men set med danske briller måtte det gerne være faldet under andre omstændigheder.

Sergio Agüero var dog ikke færdig endnu. I kampen sidste minut sendte han et sandt projektil afsted, som i høj fart gik over hovedet på Kasper Schmeichel, tog undersiden af overliggeren og gik i mål. Et helt og aldeles fremragende mål af argentineren, der med sit fjerde mål lukkede kampen med manér.

5-1 sluttede det, og dermed fortsatte Manchester City marchen mod mesterskabet, mens Leicester stadig er placeret på 8.-pladsen i den øvre del af Premier Leagues midterfelt.