Anderlecht vil leje Chelsea-belgier
Illustration
Premier League

Anderlecht vil leje Chelsea-belgier

Kevin de Bruyne kan blive lejet ud til Anderlecht.

Chelsea-manager José Mourinho er ikke kendt for at gøre brug af en stor trup og rotere sin trup meget. Sådan har det altid været hos portugiseren, og sådan er det også i Chelsea nu. Det går blandt andet ud over stortalentet Kevin de Bruyne, der ikke har spillet meget denne sæson. Belgieren var i sidste sæson udlejet til Wolfsburg, og det kan sagtens tænkes, at han skal lejes ud igen.

Belgieren er selv meget interesseret i at blive udlejet, fordi han har brug for fast spilletid, hvis han skal med i Belgiens VM-trup til sommer. Dermed kan en lejeaftale komme på tale, da den vil kunne gavne alle parter.

- Kevin kunne komme til Anderlecht til januar, der er en stor chance for det. Det er ikke en nem handel, men det er noget, vi undersøger. Med VM næste år er det en reel mulighed, for han vil gerne have spilletid, så han kommer med til slutrunden, siger Anderlecht-træner Herman Van Holsbeeck ifølge Sky Sports.

Sidste sæson var Kevin de Bruyne som sagt lejet ud til Wolfsburg, hvor han gjorde det så godt, at flere klubber som blandt andet Dortmund viste interesse i belgieren.