Arsenal henter sportsdirektør fra Barcelona
Foto: Alex Livesey/Getty Images
Premier League

Arsenal henter sportsdirektør fra Barcelona

Raul Sanllehi tiltræder i februar som ny ansvarlig for sportslige forhold i Arsenal. Han har været sportsdirektør i FC Barcelona i snart ti år.

Arsenal fortsætter opgraderingen af staben i klubben. For nylig blev Sven Mislintat hentet fra Borussia Dortmund som ny rekrutteringsansvarlig, og nu har klubben fået ny chef for sportslige anliggender.

Raul Sanllehi bliver fra februar head of football relations, som det hedder, og han skal ifølge Arsenal stå i spidsen for fremtidige spillerforhandlinger. Han skal også repræsentere klubben i FA-, UEFA- og FIFA-regi.

- Rauls ansættelse er endnu et vigtigt skridt i udviklingen af den infrastruktur, vi har brug for i klubben for at tage alt til næste niveau. Raul har mange kontakter på tværs af fodboldverdenen og har været direkte involveret i nogle af de største transfers i Europa i de senere år. Vi ser frem til, at han bringer den ekspertise med til Arsenal, siger administrerende direktør Ivan Gazidis til klubbens hjemmeside.

Sanllehi kommer fra en stilling som sportsdirektør i FC Barcelona, hvilket han har været siden 2008. I den tid har han ifølge The Independent haft ansvar for at færdiggøre transfers og var blandt andet involveret i det kontroversielle af Neymar i 2013.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.