Arsenal jagter Winston Reid
Illustration
Premier League

Arsenal jagter Winston Reid

Arsene Wenger har set sig lun på den tidligere FC Midtjylland-spiller Winston Reid, som Arsenal angiveligt vil forsøge at hente til januar. 

Winston Reid har leveret solide præstationer i West Ham efter sit skifte fra FC Midtjylland, og forsvarsspilleren har nu tiltrukket sig opmærksomhed fra ingen ringere end Premier Leagues nuværende nummer et, Arsenal. 

Ifølge engelske Metro skulle Arsene Wenger være på udkig efter en ny mand til det centrale forrsvar, og her har franskmanden udset sig Winston Reid. Wenger har angiveligt fået lov til at byde lidt over 50 millioner kroner til januar for den 25-årige forsvarsspiller, som tidligere har repræsenteret det danske U-landshold, men som nu tørner ud for New Zealand.

Også Manchester United og Liverpool skulle have vist interesse i Winston Reid, men ifølge det engelske medie vil et skifte til Arsenal være at foretrække, så forsvarsspilleren fortsat kan være bosiddende i London.

Winston Reid skiftede til West Ham fra FC Midtjylland tilbage i 2010, og han har foreløbig kontrakt med London-klubben til 2015.