Arsenal slog tamme Tottenham
Illustration
Premier League

Arsenal slog tamme Tottenham

Arsenal havde ingen problemer med at slå ærkerivalerne Tottenham med 2-0 i FA Cup'en. 

Tottenham gik ind til kampen mod Arsenal på The Emirates med en flot sejr på 2-0 over Manchester United på Old Trafford, men i dag leverede de en anderledes tam indsats. Arsenal havde ikke noget besvær med at vinde 2-0, og sejren kunne have været større, hvis især Theo Walcott havde været skarpere foran mål. 

Uskarp foran mål var danske Christian Eriksen også, da han fik Tottenhams største chance midt i første halvleg. Danskeren blev spillet fri i venstre side af feltet, men fra en lidt spids vinkel formåede midtbanespilleren ikke at få bolden uden om Lukasz Fabianski i Arsenal-målet. 

Fra den samme position - men i Tottenhams felt - drønede Santi Cazorla derimod hjemmeholdets føringsmål i nettet kort efter. Tyske Gnabry fik for meget plads til at drive ned mod Tottenhams forsvar, og fra kanten af feltet spillede han bolden videre til Cazorla, der hamrede kuglen over i det lange hjørne med venstre vrist. 

Herfra sad Arsenal på kampen, og Theo Walcott havde flere gode muligheder for at øge føringen, som han dog misbrugte. 

Derfor måtte hjemmeholdet vente til en halv time før tid, før kampen blev afgjort. Tottenhams Danny Rose fik spillet bolden tilbage til sig som bagerste mand ved midterlinjen, men venstre backen tog for lang tid til at aflevere, og så plukkede Thomas Rosicky bolden fra ham. Og alene med Hugo Lloris chippede tjekken bolden i mål til slutresultatet 2-0. 

Arsenal er dermed videre til fjerde runde i FA Cup'en.