Arsenal-stime og 100 City-mål

Arsenal og Manchester City fortsætter dominansen i Premier League med nye sejre og lægger pres på Chelsea.

Toppen af Premier League er efterhånden ved at sætte sig med Arsenal, Manchester City og Chelsea som et trehovedet monster klar til at smadre det meste modstand.

Arsenal fik endnu en sejr, da The Gunners havde besøg af Fulham. I en kamp med Arsenal-dominans skulle der alligevel gå næsten en time, før Santi Cazorla åbnede kampen med sin 1-0-scoring. Fem minutter senere lukkede den vævre spanier så for alt Fulham-håb, da han fra kanten af feltet sparket sit andet mål ind til slutresultatet 2-0.

En sådan sejr kunne lægge pres på Manchester City, men Pellegrinis mandskab er uovervindelige for tiden og viste det igen mod Cardiff, der uden Andreas Cornelius i truppen blev sendt til Wales med et 4-2-nederlag.

Edin Dzeko scorede kampens første mål efter et kvarter, og Craig Noone fik bragt en smule spænding ind i opgøret med sit mål efter en halv time. Det varede dog kun i fire minutter, og så scorede Jesus Navas. Yaya Touré og Sergio Agüero ville også være med, og de noterede sig for et mål hver.

Manchester City opnåede en bemærkelsesværdig rekord med Edin Dzekos mål. Det var nemlig The Citizens' mål nummer 100 i denne sæson.