Arteta: Bendtner en vigtig del af truppen
Illustration
Premier League

Arteta: Bendtner en vigtig del af truppen

Nicklas Bendtner får nu også støtte fra sin holdkammerat Mikel Arteta, der roser danskeren efter målet mod Hull.

Det har været et par dage i rampelyset for Nicklas Bendtner. Det har han prøvet før, men efter målet mod Hull i onsdags har det været for det positive, at danskeren er blevet nævnt i de engelske medier. 

Først roste Arsenal-manager Arsene Wenger Bendtner efter kampen mod Hull, hvor han scorede efter halvandet minut. Og nu følger holdkammerat Mikel Arteta trop.

- Han fortjener det. Han har arbejdet virkeligt hårdt. Han stødte til truppen før sæsonen og blev belønnet. Han fik chancen og scorede et godt mål, siger Arteta.

Bendtner startede måske lidt overraskende inde mod Hull. Men Arsene Wenger så en mulighed for at hvile nogle af stamspillerne i et hårdt kampprogram, og det ser Arteta som en vigtig styrke i kampen om det engelske mesterskab. 

- Det gode er, at vi stadig kan vinde, når vi roterer. Breddespillerne kan bidrage og hjælpe holdet til at være succesfuldt. Alle mand i truppen er vigtige, og det er Nicklas også. Han er Arsenal-spiller, og mens han er her, giver han hundrede procent. Jeg tror ikke, han spekulerer i at gøre det anderledes, fordi han kan lide at spille her, lyder det fra spanieren. 

Målet mod Hull var Bendtners første Premier League-mål for Arsenal i næsten tre år.