Avis: Ferdinand overvejer karrierestop
Illustration
Premier League

Avis: Ferdinand overvejer karrierestop

Ifølge The Independent går Rio Ferdinand og overvejer, om karrieren skal bringes til ende, når hans kontrakt udløber til sommer.

Manchester United kan snart blive en markant skikkelse fattigere, hvis The Independents meldinger er korrekte. Avisen skriver således, at Rio Ferdinand går med seriøse overvejelser om, hvorvidt hans spillerkarriere skal indstilles til sommer.

Til den tid udløber hans nuværende kontrakt, og selvom han har en klausul, der vil forlænge aftalen med et år, såfremt han ønsker det, skulle den 35-årige englænder være i tvivl om fremtiden. 

Det er til dels den rotationsrolle, som Ferdinand har fået i denne sæson, som skulle give ham lyst til at stoppe, og derudover har han allerede et nyt job på bedding. Sportskanalen BT Sport vil have ham som ekspertkommentator til deres fodbolddækning, og det lokker tilsyneladende den aldrende forsvarsspiller. 

Han har allerede snuset lidt til enkelte opgaver for tv-stationen, ligesom han ifølge planen skal være en del af BBC's hold til sommerens VM-slutrunde. Beslutter han sig for at stoppe, vil det bringe en ende på karrieren, der har strukket sig over 715 kampe for klub- og landshold.