Avis: United-spillere tvivler på Moyes
Illustration
Premier League

Avis: United-spillere tvivler på Moyes

Ifølge The Guardian er nogle af spillerne i Manchester Uniteds førsteholdstrup begyndt at tvivle på, om David Moyes er den rette mand til sit job.

Tre nederlag i streg og en syvendeplads i ligaen er ikke på linje med de høje forventninger i Manchester United, og få kan være i tvivl om, at manager David Moyes er en relativt presset mand for tiden. Nu ser det ud til, at hans egne spillere også er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved hans evner.

Ifølge The Guardians oplysninger er tvivlen så småt begyndt at snige sig ind hos nogle af spillerne på førsteholdet, og de føler sig ikke sikre på, at Moyes har, hvad der skal til for at vende den nuværende krise til succes. 

En af de ting, som spillerne angiveligt er utilfredse med, er managerens beslutning om at skifte ud i trænerstaben i sommer. Ud røg flere af Sir Alex Fergusons betroede væbnere, som var populære i truppen, og som var en del af klubbens enorme succes de senere år. I stedet bragte Moyes nogle af sine egne folk med fra Everton, og det træk møder ikke megen forståelse blandt spillerne. 

De er tilsyneladende begyndt at tvivle på, om holdet overhovedet kan nå en Champions League-kvalifikationsudløsende fjerdeplads, som United nu har fem point op til.