Bendtner lynscorede i stensikker Arsenal-sejr
Illustration
Premier League

Bendtner lynscorede i stensikker Arsenal-sejr

Nicklas Bendtner scorede efter bare 90 sekunder, da Arsenal besejrede Hull med 2-0 i Premier League. Det var danskeren første scoring for The Gunners i mere end to år.

Klokken lidt over 20 dansk tid tikkede der en chokmelding ind fra London. Nicklas Bendtner havde fået plads i startopstillingen i Arsenals hjemmekamp mod Hull i Premier League på bekostning af Olivier Giroud.

Lidt over et minut inde i opgøret tikkede endnu en chokmelding ind fra den engelske hovedstad. Nicklas Bendtner havde efter bare få sekunder i sin første startplads for Arsenal i Premier League i denne sæson bragt The Gunners foran. Lidt over et minut var spillet, da Carl Jenkinson driblede til baglinien og smækkede bolden ind i feltet, hvor Nicklas Bendtner steg til vejrs og headede Arsenal på 1-0.

Dermed fik danskeren Arsenal-fansene til at bryde ud i vild jubel – de selvsamme fans, der ellers hovedsageligt plejer at ryste på hovedet eller grine hånligt, når navnet Nicklas Bendtner bliver nævnt.

Og med Nicklas Bendtner på banen lykkedes det Arsenal at føje endnu en sejr til samlingen og dermed cementere førstepladsen i Premier League. The Gunners vandt 2-0 over Hull, der absolut intet havde at skyde med denne aften på Emirates Stadium.

Nicklas Bendtners scoring var den eneste i 1. halvleg, men tre minutter efter pausen blafrede netmaskerne igen i Hulls ende, da Mesut Özil gjorde det til 2-0 efter en helt fantastisk Laudrup'sk assist af Aaron Ramsey. Og dermed var kampen reelt afgjort.

Der blev da heller ikke scoret mere i opgøret, hvor Nicklas Bendtner foruden scoringen markerede sig fornemt ved at gå godt med i Arsenal-kombinationerne og desuden komme frem til flere gode chancer. Derfor var det også helt fortjent, at danskeren fik stående ovationer, da han fik fri efter 73 minutters spil.

Nicklas Bendtner var imidlertid ikke den eneste dansker, der var i aktion i Premier League denne onsdag. Det samme var Daniel Agger, der startede inde for Liverpool i hjemmekampen mod Norwich. Daniel Agger og alle andre på Anfield Road blev dog overladt til rollen som statist af Luis Suarez, der var helt ustyrlig i opgøret. Liverpool vandt 5-1, og Suarez scorede fire af Liverpools kasser. Desuden var han oplægger til Raheem Sterlings scoring til 5-1 i slutfasen.

Nicklas Helenius var helt ude af truppen til Aston Villas udekamp mod Southampton, men danskerklubben klarede sig helt fint uden den tidligere AaB'er. Aston Villa vandt 3-2, og blandt målscorerne var to af Helenius' direkte konkurrenter i form af Gabriel Agbonlahor og Libor Kozak.

Andreas Cornelius og Thomas Sørensen så begge til fra bænken, da Stoke og Cardiff spillede 0-0 på Brittania Stadium.

Det var med andre ord Nicklas Bendtners aften i England!