Bendtner om Capital One Cup: Som Champions League

Landsholdsangriberen starter højst sandsynligt inde for Arsenal i aftenens kamp mod Chelsea - og det bliver en stor kamp, mener Bendtner.

Capital One Cup er per definition kendt som turneringen, hvor de store engelske hold tester de unge talenter og holder periferispillerne ved lige. Men for Nicklas Bendtner er der tale om en mulighed for tiltrængt spilletid i Arsenal.

Og den lange angriber er da også opsat på at vise sig værd, når han med stor sandsynlighed starter i angrebet for Arsenal i aften mod Chelsea. Han anser kampen i den lille cup som en kamp med stor betydning.

- Man ved, at det kan gå begge veje, når to store klubber mødes.

- Det er næsten som Champions League på den måde, at det er en cup-kamp, hvor man skal være velforberedt taktisk og mentalt, siger Nicklas Bendtner til Arsenals hjemmeside.

Bendtner har fået et par indhop for Arsenal, siden han returnerede fra et lejeophold i Juventus, mens der også har været plads i startopstillingen i den seneste Capital One Cup-kamp.

I aften forudser han en kamp, der bliver afgjort i de intense starter af en af halvlegene.

- De afgørende øjeblikke er de første 5-10 minutter af hver halvleg. Der bliver scoret mange mål i det tidsrum, fordi motivationen og koncentrationen falder i de perioder, siger Bendtner.