Bony bomber Swansea til sejr

Swansea var på vej mod et nyt nederlag, men Wilfried Bony vendte kampen i anden halvleg og sikrede en 2-1-sejr i FA Cuppen. Andreas Cornelius startede inde for Cardiff.

Michael Laudrup kunne igen endelig glæde sig over en Swansea-sejr. Waliserne, der ikke har vundet i otte Premier League-kampe, spillede sig i dag videre fra 4. runde i FA Cuppen.

Swansea var på besøg hos Championship-mandskabet Birmingham, og faktisk var Laudrups tropper på vej mod endnu et nederlag. Birmingham førte med 1-0 efter et mål Lee Novak, men så meldte angriberen Wilfried Bony sig ind i kampen med små tyve minutter igen. Bony bombede to gange på bare to minutter og blev derfor helten for Swansea, der vandt 2-1.

En anden walisisk Premier League-klub var også i aktion i turneringen. Cardiff tørnede sammen med Bolton, og danske Andreas Cornelius fik chancen i startopstillingen. Cardiff vandt 1-0, men desværre blev den tidligere FC København-topscorer udskiftet allerede efter 46 minutter.

Og ikke nok med det, så var det også angriberens konkurrent Fraizer Campbell, som lavede Cardiffs vindende mål i det 50. minut.