Premier League

Capello udtager benbryderen Shawcross

Få timer efter Stoke-spiller Ryan Shawcross var indvolveret i en grufuld tackling på Arsenals Aaron Ramsey, er forsvarspilleren blevet udtaget til det engelske landshold.

Det var noget af en emotionel rutsjebanetur for Stokes Ryan Shawcross i går aftes. Først forlader forsvarspilleren banen i Stoke med tårer i øjnene efter den grumme tackling med Aaron Ramsey. Dernæst bliver han ringet op af den engelske landsholdtræner, Fabian Capello, der giver han en plads på landsholdet.

Det så tæmmelig grimt ud, da Shawcross gik ind i tacklingen med Aaron Ramsey, der altså måtte forlade banen på en båre med et benbrud. Den nyudtagede engelske landsholdspiller har været ude og beklage for episoden efter kampen.

- Der var ikke noget ondt i tacklingen. Jeg ville aldrig gå ud og skade en anden spiller. Jeg er rystet over, at Aaron kom så slemt til skade, og mine tanker er hos ham. Jeg sender mine bedste ønsker til ham og håber, at han hurtigt kommer sig, siger Shawcross til Stokes hjemmeside.

Den engelske midterforsvar er hårdt ramt af skader, og den 22-årige forsvarsspiller står dermed muligvis overfor sin debut i den engelske landsholdstrøje.