Cardiff antyder Solskjær-samtale
Illustration
Premier League

Cardiff antyder Solskjær-samtale

Flirten mellem Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tager til. 

Efter måneders spetakel fyrede Cardiff i fredags manager Malky Mackay, og favoritten til at overtage det tomme trænersæde er norske Ole Gunnar Solskjær. Og nu antyder Premier League-klubben selv, at normanden meget vel kan blive den næste manager for Andreas Cornelius og co. 

Direkte adspurgt om hvorvidt klubben har holdt samtaler med den tidligere Manchester United-angriber, svarede Cardiffs bestyrelsesformand, Mehmet Dalman, således:

- Jeg har kun en kandidat i tankerne til jobbet, og måske har jeg, eller måske har jeg ikke holdt samtaler med ham, siger Dalman ifølge Daily Mail. 

- Med de her sager ved man, at de tager tid. Vi arbejder, så hurtigt vi kan, og jeg er forholdsvis optimistisk omkring mulighederne for snart at have en ny træner på plads. 

- Jeg har ikke tilbudt nogen jobbet endnu, men det betyder ikke, at jeg ikke har holdt samtaler med nogen. 

Og selvom bestyrelsesformanden ikke selv giver et navn på den træner, klubben har ført samtaler med, mener Daily Mail altså at vide, at det drejer sig om Ole Gunnar Solskjær. Normanden er for øjeblikket træner i norske Molde, hvor han kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt. 

Dalman afviser dog rygterne om, at klubben skulle være ude efter tyrkeren Yilmaz Vural, som i den engelske presse også var blevet sat i forbindelse med det ledige job i Cardiff.