Chelsea tabte mens City skuffede

Chelsea tabte ude til Stoke, mens Southampton spillede lige op med Manchester City.

Southampton har i denne sæson overrasket posstivt ved at spille med i den sjove ende af tabellen, og lørdag beviste holdet atter deres kvaliteter, da holdet spillede lige op med Manchester City.

Således havde Pottechinos mandskab flere muligheder til også at vinde kampen, men må nøjes med 1-1, da skarpheden udeblev i de afgørende øjeblikke.

Sergio Aguero bragte ellers City i front med en scoring fra nært hold efter 10 minutter. Men Pablo Osvaldo leverede kampens højdepunkt, da han driblede rundt om gæsternes forsvar og lagde bolden i en blød bue over i det lange hjørne, helt uden chance for Pantilimon. End sand perle, der fortjent bragte Southampton tilbage i kampen.

Hjemmeholdet havde endda muligheder til at bringe sig på 2-1, da Steven Davis brød igennem Citys midterforsvar midt i anden halvleg. Men Pantilimon var hurtigt ude at målet og forhindrede et nederlag til Premier Leagues nummer tre.

Samtidig mødte Liverpool, uden en syg Daniel Agger i truppen, West Ham. Luis Suarez og Daniel Sturridge vadede i chancer, men scorede forbløffende få mål i forhold til at sejren endte på 4-1.

Kampen havde til gengæld et overtal af selvmål. Således kom West Hams Demel til at sparke bolden i eget net kort før pausen, mens Aggers afløser, Mamadou Sakho, udbyggede til 2-0, inden Martin Skrtel sendte bolden i eget mål. Suarez fik endelig udnyttet en af sine mange chancer og gjorde det til 3-1, mens inskiftede Joey O’Brien lukkede kampen med et selvmål, der betyder, at Liverpool går forbi Manchester City i tabellen, og á point med Chelsea.

Således tabte José Mourinho mandskab overraskende 3-2 ude mod Stoke, da Ousamma Assaidi tordnede bolden forbi Petr Cech i kampens overtid. Dermed leverede klubben et flot comeback efter at have været bagud to gange i kampens forløb. Schürrle havde således bragt Chelsea i front første gang efter seks minutter og anden gang efter 53 minutter. Men hver gang kom Stoke tilbage, og afslutningsvis kunne holdet tilmed sende Chelsea hjem med et nederlag.

Andreas Cornelius måtte se til fra bænken kampen igennem, da Crystal Pallace slog Cardiff City 2-0. Norwich slog West Bromwich Albion ude med 2-0.