City storsejrede i drama

Manchester City udraderede Chelsea på Stamford Bridge i en dramatisk kamp med seks mål, to udvisninger og en duel mellem John Terry og Wayne Bridge.

Der har været snakket meget om kampen mellem Manchester City og Chelsea, både på og uden for banen. Foruden vigtige point i topstriden i Premier League, var det også kampen, var de to tidligere holdkammeratet John Terry og Wayne Bridge stod overfor hinanden, efter misæren Bridges tidligere kæreste.

Allerede inden kampen kom i gang, startede de to spillere dramaet, da Wayne Bridge nægtede at give John Terry hånden inden kampen. Dermed var tonen lagt for en intens og dramatisk dyst.

Det var Chelsea der startede kampen bedst, og var klart mest på bolden. Det blev dog aldrig rigtig helt farligt, og i løbet af halvlegen bølgede kampen frem og tilbage. Fire minutter før pausen lykkedes det så for Chelsea at få scoret, da Frank Lampard flot fik sparket bolden i nettet via den ene stolpe.

Den stilling holdt dog ikke til pausen, da Tevez pludselig fik en tilfældig chance ud af ingenting. Tevez drev gæk med de to Chelsea forsvarer John Terry og Ricardo Carvalho, og fik sendt en forkølet skud afsted, der stille og roligt trillede ind over stregen.

Kort efter pausen var det overraskende City der igen slog til, da Craig Bellamy spurtede fra alt og alle, og fik sparket bolden ind bag målmandsvikar Hilario, der ikke havde nogen god dag i målet.

Afgørelsen på kampen faldt efter 66 minutter, da backen Beletti mistede bolden uden for feltet og i sit forsøg på at generobre den lavede et klodset straffespark og fik rødt kort. Tevez scorede sikkert, og lavede dermed sit andet mål i kampen.

Hvis der var et sidste håb for Chelsea, blev det slukket kort efter, da Michael Ballack tabte hovedet, og lavede et groft frispark. Det kostede ham sit andet gule kort, og dermed var det slut for tyskeren.

Efter endnu et kontraangreb kom City foran 4-1 på endnu et mål af Craig Bellamy. Chelsea fik sidst i kampen pyntet på resultatet, da Lampard også blev dobbelt målscorer idet han scorede på straffe.

Det er første gang Chelsea taber på Stamford Bridge i 37 kampe. Manchester City er med sejren på fjerdepladsen i Premier League