Courtois flirter med Real: En dag vender jeg tilbage til Madrid
Foto: Getty Images
Premier League

Courtois flirter med Real: En dag vender jeg tilbage til Madrid

Chelsea-målmand Thibaut Courtois ligner en spiller, som er ved at indlede et par tilnærmelser med Real Madrid.

Chelseas belgiske målmand Thibaut Courtois åbner nu op for, at han har tankerne rettet mod Madrid, og dermed bliver der lagt brænde på det bål, som på rygtebasis er ved at sende ham fra Premier League til Real Madrid.

Det siger Courtois i et interview med den belgiske udgivelse Sport/Foot Magazine.

- Mine to børn bor der med deres mor, og jeg taler med min datter over FaceTime hver dag. Hun fortæller mig ofte, at hun savner mig, mens min søn stadig er for lille til at kunne kommunikere på den måde, siger den belgiske landsholdsmålmand.

Derfor kommer han også til Spanien så ofte, han kan, fortæller Courtois, men om han selv ender i eksempelvis Real Madrid, er helt op til den spanske hovedstadsklub, forklarer han.

- Hvis de vil have mig, så skal de kontakte Chelsea. Vi må se, men de har ikke gjort det. Men det er helt sikkert, at jeg en dag vil vende tilbage til Madrid. Jeg elsker Spanien, jeg elsker byen, hvor jeg tilbragte tre dejlige år med Atletico. Der blev jeg voksen, lyder det fra ham.

Han nævner i den forbindelse også, at hans personlige situation kan påvirke tingene, hvis Real Madrid skulle være interesserede. Han slår dog også fast, at han for tiden arbejder på at få en forlængelse med Chelsea på plads.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.