Endnu en forsvarsspiller tæt på Liverpool-exit
Illustration
Premier League

Endnu en forsvarsspiller tæt på Liverpool-exit

Tiago Ilori har forladt Liverpool, og meget tyder på, at Sebastian Coates er på vej samme vej.

Liverpool råder over et væld af dygtige midterforsvarer med den danske landsholdsanfører Daniel Agger som en af dem. Agger får også pænt med spilletid på det stjernebesatte Liverpool-mandskab, når han ellers er skadesfri.

Det er der dog andre, der ikke gør. Tiago Ilori er en af dem, og derfor er han også blevet udlejet til spanske Granada. En anden er Sebastian Coates, der godt nok er lovligt undskyldt. Han har nemlig været skadet hele sæsonen.

Det er dog mere end tvivlsomt, om uruguayaneren vil være i stand til at vippe spillere som Kolo Toure, Daniel Agger, Mahmadou Sakho og Martin Skrtel af pinden, når han engang er blevet sit skade kvit. De tanker har han også selv gjort sig, og derfor hælder Coates mest til at forlade Liverpool.

I stedet peger pilen i retning mod Nacional i hjemlandet, som han også tørnede ud for inden skiftet til Liverpool i 2011.

- Det ville være fantastisk at vende tilbage til Nacional og færdiggøre min genoptræning i Uruguay sammen med min familie og venner. Forhandlinger kan sommetider være vanskelige, og vi må vente og se, hvad der sker, siger Sebastian Coates til Radio El Espectador 810.

Den 23-årige forsvarsspiller står blot noteret for 24 kampe for Liverpool.