Er Sørloth løsningen? Crystal Palace-manager vil have ny angriber ind
Foto: Getty Images
Premier League

Er Sørloth løsningen? Crystal Palace-manager vil have ny angriber ind

Den nuværende angribersituation i Crystal Palace er ikke holdbar, mener Roy Hodgson.

Crystal Palace har haft problemer med at score mål i denne sæson, og det er blot blevet til 25 scoringer i Premier League indtil videre. Christian Benteke har ikke ramt målformen, og den store belgiske angriber er meget afgørende for, at offensiven fungerer.

Roy Hodgson har også benyttet sig af Bakary Sako i angrebet, men han udgik med en skade af tirsdagens ligakamp mod West Ham, og i forvejen er Connor Wickham også ude med en skade.

Dermed er Christian Benteke den eneste reelle angriber tilbage i truppen, og det er ikke en holdbar situation for the Eagles, som fortsat kæmper for at undgå nedrykning.

- Jeg vil snakke med Steve Paris (bestyrelsesformand, red.) og Dougie Freedman (sportsdirektør, red.) for at se, hvad deres hårde arbejde munder ud i. I øjeblikket har jeg ikke noget at sige overhovedet. Dog er det endnu mere klart nu, at vi skal hente nogen ind, hvis Bakary er ude i lang tid. Vores muligheder i angrebet er virkelig ikke mange, sagde Roy Hodgon ifølge Sky Sports efter tirsdagens kamp.

I øjeblikket meldes Alexander Sørloth på vej til London-klubben, og dermed kan FC Midtjylland-angriberen løse det problem, som Crystal Palace har i øjeblikket.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.