Eriksen-perle sendte Tottenham på sejrskurs

Christian Eriksen spillede en hovedrolle, da han sendte Tottenham i front i 2-0-sejren over Crystal Palace.

Efter en svag første halvleg tog Christian Eriksen sagen i egen hånd og sendte Tottenham i front inden, Jermain Defoe sikrede holdet en 2-0-sejr over Crystal Palace på White Hart Lane.

Tottenham havde således store problemer i første halvleg, hvor gæsterne var tæt på komme i front flere gange. Crystal Palace havde nemlig stort held med at trænge ned bag en højtstående Tottenham-forsvarskæde, hvilket på et tidsspunkt resutlaterede i straffespark, som Jason Puncheon sparkede milevidt forbi mål.

Men Spurs havde også deres forsøg, særligt da Nabil Bentalab bragede bolden på træværket midtvejs i første halvleg.

Hjemmeholdet kom dog langt bedre ud til anden halvleg, hvor Tim Sherwoods mandskab hurtigt satte sig på spillet.

Det massive spilovertag resulterede i en fin chance til Christian Eriksen, da en nedfaldsbold landede hos danskeren, og den mulighed udnyttede danskeren ved at banke bolden ind bag Julian Speroni i Palace-målet efter 50 minutter.

Og lidt efter var et indlæg lige ved at nå frem til Adebayor, mens indskiftede Jermain Defoe var tæt på at finde togoleseren efter en times spil, i hvad der ellers kunne have udviklet sig til en oplagt scoringschance.

Men med 18 minutter igen indfandt Defoe sig selv i målscorerens rolle, da han leverede et rigtigt centerforward-mål med et par snævre driblinger, en stor portion slid og en konsekvent afslutning.

Herefter blev Christian Eriksen udskiftet, og kampen dalede stille og roligt i tempo, og hverken Tottenham eller Crystal Palace kom for alvor tættere på at score.

Dermed avancerer Spurs til Premier Leagues femteplads, da Everton samtidig vandt 2-0 over Norwich på mål af Gareth Barry og Kevin Mirallas, inden Liverpool møder Stoke på søndag.

Herefter blev Christian Eriksen udskiftet, og kampen dalede stille og roligt i tempo.

I samme ombæring hentede Sunderland en 4-1 sejr ude mod Fulham, da Ki Sung-Yueng og Adam Johnson bragte holdet foran 2-0, inden René Meulensteens tropper reducerede takket være et mål af Steve Sidwell 52 minutter inde i kampen. Men Adam Johnson afgjorde kampen med yderligere to scoringer.

Samtidig lykkedes det Southampton at slå West Bromwich Albion 1-0 hjemme på mål af Adam Lallana.