Eto'o vil til Mallorca i næste sæson
Illustration
Premier League

Eto'o vil til Mallorca i næste sæson

Samuel Eto'o scorede tre mål mod Manchester United i weekenden og er brændende varm lige nu, men til sommer vender han "hjem" til Mallorca.

Den spanske Segunda Division får en prominent profil i næste sæson, hvis ikke Mallorca rykker op i den bedste række. For Chelsea-spilleren Samuel Eto'o er klar til at rejse tilbage til ferieøen, hvor han fik sit gennembrud som fodboldspiller og spillede fra 2000 til 2004.

Eto'o scorede ellers tre mål for Chelsea i weekenden og gjorde det af med Manchester United, men Premier League bliver altså formentlig uden Eto'o i næste sæson.

- Jeg vil altid kunne lide Barcelona, men personligt foretrækker jeg Mallorca. Min søn har presset mig til at slutte min karriere der, da han er derfra. Jeg har skrevet kontrakt med Chelsea for hele sæsonen og vil prøve at nyde det. Senere tager jeg til Mallorca, siger Eto'o i følge Daily Express.

Mallorca ligger aktuelt nummer otte i en meget tæt Segunda Division, hvor de to første klubber rykker direkte op, mens nummer tre til seks spiller playoff om den tredje oprykningsplads.