Fellaini træt af sit image: De tegner et billede af mig som en morder
Foto: Getty Images
Premier League

Fellaini træt af sit image: De tegner et billede af mig som en morder

Den belgiske midtbanespiller Marouane Fellaini er ikke tilfreds med den måde, han bliver behandlet på i Premier League.

For Manchester Uniteds belgiske midtbanespiller Marouane Fellaini er det ikke altid nemt for ham at blive retfærdigt behandlet på banen i Premier League. Helt præcist peger han på, at han har fået et image i ligaen som en skurk, og det er ikke rimeligt.

Det siger han i et interview med det belgiske magasin Humo.

- Man har tegnet et billede af, at jeg er en aggressiv spiller. En morder. Altså, jeg er en fanatiker. Det hold, som vil det mest, vinder. Men der har været tidspunkter, hvor man har udråbt mig som en skurk, siger Fellaini.

Han ser også tilbage på en situation, hvor han fik rødt kort og en karantæne på tre kampe. Det skete efter han gav Robert Huth en albue efter, at Leicester-forsvareren havde hevet i Fellainis store hår.

- Hvad skulle jeg ellers have gjort efter, at han hev mig i håret. Det lyder som en joke, men det gør virkelig ondt, siger Fellaini.

Han husker desuden også til bage på en situation, hvor han fik rødt kort mod Manchester City, hvor Sergio Agüero kom tæt på den store belgier.

- Han stillede sig op foran mig og væltede ned som om, at han var død. Men nej. Jeg får det røde kort, siger belgieren.

I den seneste tid har der været spekulationer om, at Marouane Fellaini er på vej væk fra Manchester United. Han har kontraktudløb til sommer, og senest har der været rygter om, at PSG vil have 'skurken' fra Premier League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.